OM PALADSET

Paladset er et helt specielt event telt, hvis lige ikke findes nogen steder i Norden. Teltet er tegnet, tænkt og produceret helt fra bunden i et unikt samarbejde mellem os hos Enoch Show Production og nogle af de dygtigste specialister fra Scola Teloni Italien. Ved at trække på deres kæmpe erfaring inden for teltbyggeri og vores erfaring inden for showbusiness har vi kunnet designe et telt, der passer perfekt til alle showarrangementer. Om det er koncerter, cirkusforestillinger, firmafester, messer, konferencer eller bryllupper, er Paladset det optimale valg. Eksempelvis bruger den internationale showgruppe Flying Superkids mange gange årligt Paladset til deres stort opsatte shows.

Standardmålene på Paladset er 42 x 34 meter, og som de skarpe øje bemærker, så er teltet ikke rundt, som lignende cirkustelte i branchen. Med den ovale form kan pladsen i Paladset udnyttes langt bedre, idet man får en amfiscene, hvor mange publikum kan sidde langt tættere på scenen. Dertil kommer, som et af de eneste telte i verden, at Paladset har skrå teltvægge fremfor lodrette vægge. De skrå vægge gør, at vinden preller af på teltet, og det giver ikke bare et mere stabilt telt, hvor der ikke er noget, der ryster og klaprer – det giver også en mere optimal pladsudnyttelse. Normalt er rummet mellem bardunerne og teltvæggen spildplads, men i Paladset kan det sagtens bruges til fx opbevaringsrum.

Der kan sidde 550 personer på tribunen, og med stoleopstilling dertil kommer man altså let op på over 800 gæster, hvor alle siddepladser tilbyder optimalt udsyn til scenen. Har du i stedet en ståkoncert i tankerne, er der plads til hele 1280 gæster. Hvis eventet skal være mindre og mere intimt, kan midtersektionen sågar fjernes, så teltet bliver rundt i stedet for ovalt.

Hos Enoch Show Production er vi stolte af at eje dette ganske unikke telt. Vi har mange gange haft lejet teltet ud til en bred vifte af forskellige arrangementer – hver gang med lige stor succes. Paladset kan sættes op på alle former for underlag uden problemer: fliser, asfalt, græs osv. Derudover har vi selv udviklet et smart hejsesystem, der gør, at Paladset ikke bliver slået op som et almindeligt telt. Teltet bliver ved hjælp af kraner løftet ned på stålrammer. Dette har den kæmpe fordel, at teltdugen aldrig rører jorden, og dermed aldrig bliver beskidt.

Det er uhyre vigtigt for os, at du er tilfreds med vores produkt. Det betyder, at når Paladset er sat op, har vi døgnet rundt en mand i nærheden til at holde opsyn med teltet. Vi passer lige så godt på vores telt, som vi passer på jeres arrangement. Med over 50 års fælles erfaring inden for showbusiness hos Enoch Show Production ved vi, at I ikke gider bruge krudt på at spekulere på rammerne for jeres event. Dem sørger vi for, så du kan holde et forrygende arrangement.